Artiklar

Allt du borde veta om bakteriell vaginos

Bakteriell vaginos är en av de vanligaste vaginala infektioner. Lär dig mer om symtom, orsaker och behandling.

Bakteriell vaginos och graviditet

Bakteriell vaginos under graviditeten kan orsaka en stark fiskliknande lukt och flytningar. Lär dig mer om orsaker, symtom och behandling.

Hur behandlar man vaginal svampinfektion

Vaginal svamp är en vanlig vaginal infektion som orsakar symtom som flytningar och klåda. Lär dig mer om hur du behandlar det.

Vaginal svampinfektion under graviditeten

Vaginal svamp under graviditeten är ett vanligt vaginalt besvär. Läs mer om orsaker, symtom och möjlig behandling här!

Stark, fiskliknande lukt

En stark fiskliknande lukt kan vara en indikation på en vaginal infektion. Lär dig mer om den möjliga orsaken, andra symtom och behandling!

Orsaker till smärtsamt samlag

Det finns många orsaker till smärtsamt samlag. Lär dig mer om dessa orsaker, hur man kan lindra dem och sätt att förhindra det!

Vaginal hygien

Vaginal hygien kan hjälpa till att förhindra vaginala obehag och infektioner. Lär dig mer om hur du tar hand om ditt intima område!

8 tips för att förhindra intimproblem

Ta en titt på några av de viktigaste tipsen för vaginal hygien

Vaginal torrhet: orsaker och behandling

Vaginal torrhet är vanligtvis kopplad till klimakteriet, men det kan hända i alla åldrar. Lär dig mer om orsakerna och den möjliga behandlingen.

Vad säger dina flytningar om din vaginala hälsa?

Flytningar är helt normala. En förändring i flytningarna kan dock vara en indikation på något mer allvarligt, som en infektion. Lär dig mer om flytningarnas färg!

Skillnad mellan svampinfektion och bakteriell vaginos

Bakteriell vaginos och en svampinfektion är de vanligaste vaginala infektionerna. Lär dig mer om skillnader i orsaker, symtom och behandling!

Vaginala infektioner och antibiotika

Lär dig mer om hur antibiotika kan störa vaginalbalansen och hur man förhindrar vaginala obehag som en bieffekt av antibiotikabehandling.